Johan van Gogh

Johan van Gogh timmert al jaren aan de weg als quizmaster/ maker, muzikant, dichter(o.a. radio 1) en Consulting psycholoog bij van Gogh Executive Coaching maar je kunt hem ook wel eens met een biertje en een kruiswoordpuzzel in de kroeg vinden.

Met zijn band van Gogh  bracht hij afgelopen augustus (2017) de single ‘Heimwee’ uit. Daarnaast werkt hij aan het studio project Sleeping Giants met muzikale spiritanimal Gijs Visser.

Qua dichtwerk is hij elke zondagnacht bij  het Radio 1  programma Zwarte Prietpraat te beluisten. Een vers gedicht op basis van de inhoud van de uitzending met de omstreden Prem Radhakishun, of juist over zijn priveleven.

Zijn stevige humor, stijl van presenteren en gezellige hemden in combinatie met zijn onafscheidelijke hoedje zorgen voor een intelligente vrolijke noot tijdens een pubquiz. De muziekrondes doet hij live met zijn gitaar en daarmee onderscheidt hij zich van andere pubquizpresentatoren. Bovendien maakt hij alle rondes zelf en kun je verrast worden door net even een andere twist aan de vragenrondes dan je gewend bent.

Meer weten over Johan als Quizmaster/maker? klik dan op op deze link PUBQUIZTROUBADOUR!